Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Életfa

 
Nagita aranyasszony rovása - a 321.Arvisurából
 
 
 
     Anyahita elgondolása az Életfáról, vagyis az emberek agya és gondolkodása körüli vitában az volt, hogy az Életfát minden növényi és állati étkek táplálják. Az ősi On, azaz a vademberek Napistene sugaraival jobban melegíti a nagy természetet, ezért ott nagyobbak a földrengések és aktívabbak a természet erői. Kevesebb és zsírtalan eledel is elegendő a létfenntartáshoz. A szent Urál hegyen felüli részeken az emberek víz helyett részben ihatják a tengeri és földi állatok zsírját, mert a hideg miatt szükségük van rá. Az emberevők az őserdőkben, vagy az eljegesedett vidékekekn a legyőzöttek agyvelejét kiszívták, hogy azok bölcsessége az ő agyukba mehessen és könnyebben győzhessenek a természettel szembeni harcukban.

Váj és Gál rovósámánok Kagotáj tanítása nyomán megértették, hogy a mongolok vezette Égi-Birodalom miért állt azon kinajok mellé, akik a vallái szokások szerint a tehenek és disznók megevését nem tartották bűnös, istenek elleni cselekedeteknek. Az Égi eredetű Anyahita azt tanította: "Soha nem bűn az, ami a szájon bemegy, hanem inkább az, ami a rosszakaratú emberek száján kijön!" Mivel az ősi Úristen, Élisten és Vanisten egyisten hívők is ezt hirdették annak idején, az után következő uruki, majd a későbbiekben a Mani által megreformált uruki-mani keresztény hívek is ezt vallották.

Kiegészítés:

A beavatottak egyöntetűen azt vallották, hogy a Kaltes-asszony földjéről jött gondolat-rezgés közlések alapján megkezdődött a háborúkat megszüntető igaz küzdelem azért, hogy az örök béke korszakát elérhessük. A 25 karéjos beavatott Nazír tanításai meg fogják mozgatni az emberek Életfáit, azaz tudatát, hogy a különböző beavatott központok atyai áldásával ne öljék egymást tovább. Arvisura-Anyahita sok ezer éves tanításai szerint mindannyian Isten fiai vagyunk.
Pandjaleh rovása alapján - 349(B).Arvisura
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.