Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Esések Iskolája

Dobrotka Béla judo mesterként, sok Magyar Bajnokot nevelt. Egyedüli, aki minden sérültségű gyermekkel megtanította a terápiás judót. Ebből született meg a módszertana, ami mára világszínvonalú eredményeket produkált. Munkája minőségbiztosítási rendszerbe illeszthető, és megmérettetésben összhangban volt az Európai Unió statisztikáival. 

Fordult már a Miniszterelnök úrhoz is, Orbán Viktorhoz, aki erkölcsi és szakmai támogatást adott, de forrást nem a Magyar Modell bevezetéséhez. Simicskó István Államtitkárnak is írt, aki szintén erkölcsi és szakmai segítséget tudott ajánlani a gratulációk mellett. Jelezte mindegyikük, hogy valóban új, valóban hasznos és sok sikert kívánnak a módszernek.

Mi a jelen állapot a sok-sok évi küzdelemnek? Magyar módra elkezdték más munkáját elnyomni, és ráadásul elkezdték leszedni ennek a csodálatos alkotásnak a gyümölcsét. Tudtak erre pályázni a TAO-s pénzekből, és busássan megélnek azok, akik ezért nem tettek semmit. Az alapító fordult hozzánk, hogy segítsünk a magunk erejével, mi annyit tudunk tenni, hogy közzé tesszük, és kérjük a döntéshozókat, hogy támogassák, ha már elismerték a munkáját, sőt hasznosnak is ítélték. Ne azt támogassák, aki más munkáját semmibe veszi és jól megél belőle, miközben az alapító küzködik, de így is folytatja vállalt feladatát.

Aki teheti segítsen. Az alapító neve: Dobrotka Béla telefonszáma: 00 36 30 687 4347 email: info@esesekiskolaja.hu illetve egy nemzetközi oldalt is csinált, www.academyofbreakfalls.com a magyar mellet: www.esesekiskolaja.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.